Woning te koop Kalmthout

Badkamer, Gang, Hal, Kelder, Leefkeuken, Slaapkamer, The Money Pit, Toilet, Tuin, Woonkamer

Karaktervolle half-open bebouwing aan de Heide!

Deze gemakkelijk te bereiken woonst ligt op twee minuten van het centrum en het station van Kalmthout. Voor de natuurliefhebbers liggen het gemeentebos, Withoefse- en Kalmthoutse Heide in de achtertuin… 

GELIJKVLOERS: parking – inkomhal – open keuken met alle toestellen – badkamer met aparte WC / lavabomeubel / douche / plaats voor wasmachine – woonkamer met haardcassette – kelder op stahoogte – veranda – zeer diepe tuin met atelier. 1e VERDIEPING: slaapkamer op planchet (12m2) – slaapkamer op laminaat (14m2). ZOLDER: volledig ingericht als slaapkamer met kasten. EXTRA: plafonds en muren in de woonkamer en slaapkamer nieuw gestukt in juni 2015! ONZE VISIE: deze gezellige woonst is bijna instap klaar en geniet alle comfort. De tuin is gelegen in een oase van rust, hier kan je dus even ontspannen na een dag hard werken!

Tot zo ver de verkoopspraat van de makelaar, waarom wij gezwicht zijn voor dit huisje en wat wij er van vinden, dat zal je ons zelf eens moeten vragen. Maar – deze woning is niet meer te koop, het is van ons 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *