Weg ingebouwde kast

Slaapkamer

Toen we nog dachten aan verbouwen in drie fases (fase 1: de achterbouw, fase 2: het verdiep op de achterbouw,  fase 3: het dak en de zolder), zou deze kamer onze slaapkamer worden. Om die al in orde te krijgen voor de grote bouwwerken begonnen, haalden we er in februari 2016 dus de ingemaakte kasten uit en de trapleuning van de trap naar de zolder.

Op het moment van dit bericht zijn we een jaar verder, en zitten we in een verbouwingsplan waarbij we fase 1 en 2 tegelijk uitvoeren. En zetten we er voor onszelf dus een slaapkamer op de achterbouw bij. Deze kamer is dus gebombardeerd tot tweede slaapkamer, maar ook daarvoor is het fijn dat die stoffige en vuile kasten weg zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *