Puur Toeval Brute Pech

The Money Pit

 

Op de laatste dag van onze vakantie in Frankrijk lieten we onze auto in een rustig dorpje vijf minuten op een schattig parkingkje aan een schattige kerk achter. Blijkbaar op de verkeerde plaats, op de verkeerde moment. Dieven gingen aan de haal met alles wat in onze auto lag, inclusief fototoestel. Geen beelden van de vakantie, en ook geen beelden meer van bijna alles wat we tussen januari 2016 en nu in ons huis hebben gedaan. Want tegen al onze gewoontes in, hadden we geen back-up.

Wat missen we? De beelden van hoe ons huis eruit zag op de dag dat we de sleutel kregen. We moeten het doen met de afbeeldingen van de makelaar. De eerste opruimwerken in onze tuin. Het afbreken van de ingebouwde kasten in de slaapkamer aan de voorkant. Het afhalen van het behang in diezelfde slaapkamer. Ook het losmaken van de houten vloer, het isoleren van de vloer met floef floef (isofloc) en het plaatsen van OSB-platen op die vloer. Het verleggen van de stopcontacten en schakelaars in die kamer. Bijna elke foto die we hebben van het omtoveren van ons rommelkot tot een tuinkot. Het afbreken van de badkamermeubels. Het verhuizen van onze inboedel van Wommelgem naar Kalmthout.

Echt waar, verdorie toch! Oh ja, mijnheren of mevrouwen dieven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *