Paasmarathon – container 2

Leefkeuken, Woonkamer

Hoera – hoezee – olé – op onze oprit staat container twee! En aan onze voordeur drie paar helpende handen, dus dat zit al mee 🙂

Team boren begint aan de vloer in de woonkamer, want ook die moet er volledig uit. Aan deze vloer is het goed te zien dat ons huis een beetje een samenraapsel is van verschillende bouwfases, bijna geen vierkante meter is opgebouwd uit dezelfde lagen.

Team schuppen maakt een tijdelijke giga-zandbak in onze tuin. Een zandbak waar onze oude beerput ook mee in zit, die er ook aan moet geloven. En een zandbak waar blijkbaar ook een beerput van de buurman in zit. Al een geluk ook een oude (we zijn het gaan vragen), dus ook die mag weg. Al is dat niet meer voor vandaag…

En stilletjes aan raakt container 2 voller en voller…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *