Zicht op de tuin

Badkamer, Hal, Leefkeuken, Slaapkamer

Gisteren zijn ze super professioneel onze stalen ligger in de woonkamer komen stutten. Want helaas pindakaas loopt die niet van muur tot muur, maar van muur tot schouw. Maar nu die kolos stevig op de stutten rust kunnen we de schouw met een gerust hard verder afbreken. Het laatste deel is (dikke tegenvaller) gewapend beton, dat is een katje om op een andere dag te wassen.

We willen vandaag té graag zorgen voor zicht op onze tuin – weg met de buitenmuur dus! Het plan om eerst de achterdeur er uit te halen bergen we na even proberen op, die deur zit echt te stevig vast. Nieuw plan: we breken de muur rond de deur uit tot de deur vanzelf los komt. Dat lukt met wat wringen en trekken uiteindelijk wel. Dag deur, dag muur zonder ramen en hallo plaats voor een groot glazen schuifraam mét zicht op onze tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *