Met de grond gelijk

Badkamer, Gang, Hal, Kelder, Leefkeuken, Slaapkamer, Toilet, Woonkamer

Deze zondag is ons doel: alles met de grond gelijk. Geen restjes muur meer, geen hobbeltjes fundering meer en als het kan ook al het steenpuin al in de container (n°4 ondertussen – hopla).

Na nog een dag schuppen – kloppen – kruiwagens – nog meer kloppen – breken – nog meer kruiwagens – harken – nog meer schuppen – zwoegen en zweten ziet het er (al zeggen we het zelf) redelijk goed uit. Onze werf ligt klaar om de komende weekends korte metten te maken met de laatste resten beton en de laatste 5% afbraakwerken die nog op ons staan te wachten… We mogen het echt beginnen zeggen: het einde van de afbraak komt in zicht. Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *