Ditjes en datjes

Gang, Leefkeuken, Woonkamer

Afgelopen weekend was een weekend van ditjes en datjes. Veel kleine dingen die we in orde hebben gemaakt, maar de tijd van spectaculaire foto’s zit er jammer genoeg even op. Overal een centimeter of twee zand weghalen, tja – qua wow-effect kan dat niet echt tellen…

Op zaterdag zetten we ons aan het laatste grote stuk beton dat nog in onze zandbak steekt. Brok na brok maken we een grote put, en dan te bedenken dat we die ook terug moeten vullen met zand. Al en geluk hebben we daar genoeg van op overschot. Ondertussen zijn ook de eerste opbouwwerken een feit zijn (joepie! feestje!) – de verlening van onze stalen ligger. Een mooi moment om eindelijk dat onderste deel van de schouw ook eens af te breken. En zo beginnen we met het vullen van container n°5.

Op zondag mag het altijd ietsje minder zijn. De bezetting aan de muur moet er aan geloven. En ook de gyproc die aan de voordeur staat gaat er af. Want elke centimeter die we kunnen gebruiken, willen we gebruiken.  En we vullen ook nog die put op die we gisteren maakten. Go go zandbak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *