Fase 2 – het is officieel!

Hal, Leefkeuken, Toilet, Woonkamer

We zijn in de wolken. Als kleine kinderen die te horen hebben gekregen dat ze naar het pretpark gaan. Onze aannemer is begonnen. OMG (nooit gedacht dat ik dat ooit zou gebruiken, maar het is o zo toepasselijk deze keer!)

Zijn start werd aangekondigd met nog een dikke week uitstel. En daarna met de komst van het eerste witte busje. Tegen de middag waren het er drie. En tegen de avond zaten er al buizen voor water en riolering op hun plaats. Verdikke, dat gaat vooruit als je het niet zelf moet doen!
 
 

Ze zullen daar nog wel even mee bezig zijn. Dachten we. Dus niet erg als we vandaag niet gaan zien en morgen nog eens binnen springen. Alleen ging dat binnen springen niet, want plotsklaps waren we eigenaar van een gloednieuwe, verse beton. En op verse beton mag je niet lopen… Drie dagen tijd het werk van meer dan drie weken ongedaan gemaakt. Confronterend 🙂

Nieuw voornemen: elke dag gaan kijken op de werf. Want we willen niets missen. En het is ook echt gewoon fijn om het vooruit te zien gaan zonder zelf iets te doen. De voorbije twee dagen hebben onze drie witte-busjes-mannen gemetst. Met snelbouwstenen. Dat gaat ook vooruit. Snel eigenlijk.

De muren van onze wc staan er. De muren van onze berging staan er. Het deurgat naar onze berging is er. De eerste muur achteraan werd bijgezet. En in onze tuin verschijnen grote putten voor de beerput en de waterput. Ik denk dat we kunnen zeggen dat we officieel in de opbouw-fase zijn gekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *