De laatste muur

Badkamer, Gang

Vandaag zijn wij officieel uit onze zomer-rust-periode gekomen. Niet dat we de afgelopen weken niets hebben gedaan (het aantal gemaakte telefoontjes, verstuurde mailtjes en doorgehakte knopen zullen het tegendeel bewijzen) – maar we zijn back in action op de werf! 

De laatste muur die er uit moet mag er aan geloven. Om onze toekomstige gang boven iets ruimtelijker te maken, halen we een heel deel muur aan de trap eruit. Waren we even vergeten hoeveel stof het breken maakt. En waren we even vergeten hoe vermoeiend stenen slopen (zeker omdat het niet met de breekhamer kan) is. Maar waren we ook even vergeten hoe fijn het is om het werk vooruit te zien gaan als je er zelf energie in steekt!

Het dak is nog steeds niet dicht, maar ze geven komende week een paar dagen geen regen (ongelooflijk he). Dus we hopen hopen hopen hopen volop dat dat uit komt, en plannen al met plezier vooruit wat we volgend weekend gaan doen. Want dak of geen dak, wij doen nu we de smaak weer te pakken hebben door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *