Sinterspurt is puzzeltijd

The Money Pit

Vandaag bracht onze tussenspurt ons bij dé grote puzzel van ons huis: hoe geven we al onze technieken een plaats en verliezen we daarbij zo weinig mogelijk ruimte. De vrienden van Sack hadden al eens een ruwe schets gemaakt, maar het moest beter.

Een hele dag hebben we er op staan denken, afmeten, tekenen, afwassen en opnieuw tekenen. Een hele dag – en ook al een reeks avonden en nachten met minder slaap door het denken en piekeren – heeft het geduurd (toegegeven, we zijn ondertussen ook nog naar het containerpark geweest en op de achtergrond werd er nog heel wat ander werk verzet). We hadden het ultieme inzicht en de gouden tip (dankjewel papa) nodig om de filter voor het regenwater toch maar in de kelder te hangen,  maar – de puzzel staat op onze muur – het is ons gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *