Sinterspurt: de tussenstand

Leefkeuken, The Money Pit, Toilet, Woonkamer

We zijn halverwege onze Sinterspurt, tijd voor een tussenstand!

  • Het is niet meer ondraaglijk koud op onze werf, dankzij de warme, aangename hitte van onze “Sun Heat” – de grootste, oprechtste en dikste merci dat we Sun mogen lenen Patrick!
  • We vonden eindelijk de tijd voor onze filmavond die we al weken wilden houden en keken al de instructiefilmpjes van Sack. Nu weten we alles wat we moeten weten om echt van start te gaan.
  • Mijn man lief heeft zich geamuseerd met het sorteren van het aanwezige materiaal, dat gaat een enorme hulp zijn de komende dagen.
  • We avontuurden het om met z’n tweetjes de fermacell-wand in de berging te zetten, want die muur moet af om de technieken er op te kunnen bevestigen. Het snijden van de platen ging vlot na plaat 3, het aanbrengen van de lijm na plaat 4 en het plamuren na plaat 1. We leren al bij al snel bij – als je het aan ons vraagt…
  • De vrienden van de ramen kwamen hun rek ophalen. Ein-de-lijk. Dat geeft ons weer plaats op onze oprit…
  • We installeerden de kader van onze inbouw-wc. Bam. Wat we geleerd hebben op onze filmavond ineens omgezet in de praktijk!

De komende dagen zal het echt volle actie zijn: afvoeren installeren, waterleidingen leggen, verluchting steken en elektriciteit trekken (en tussendoor de wand in de berging verder afwerken). We zijn alvast echt heel benieuwd hoe ver we gaan landen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *