Binnenzwembad

The Money Pit

Soms brengt de dag je plots een verrassing, zoals vandaag… Wegens budgettaire redenen hebben we geen binnenzwembad opgenomen in onze bouwplannen, tot onze grote verbazing zijn we daar nu ineens wel de trotse (mjah) eigenaar van!

Heel onze achterbouw staat onder water. Al het gereedschap dat we daar hadden liggen – want in het tuinhuis is het te vochtig – is nat. Oorzaak: onze regenwaterput is overgelopen, de tuin helt momenteel nog af naar ons huis toe en ons raam is nog niet waterdicht gemaakt langs buiten. Dus dat water is gewoon vrolijk naar binnen gestroomd.

 

Dat raam waterdicht maken, dat wisten we dat dat nog moet gebeuren. Geen verrassing daar. Een regenwaterput die overloopt, dat kan toch niet echt de bedoeling zijn. Om binnenzwembaden te vermijden zit daar normaal een werkende overloop in…

Ach ja, we wisten dat die dag er ooit van moest komen – de eerste dag met een grote tegenslag. Na wat vloeken en opkuis-werk blijkt de schade echter miniem. Oef. Alleen die put, daar scheelt iets mee… Tijd om onze architect en de aannemer te bellen, dat ze het maar oplossen tegen dat het nog eens zo veel regent (of sneeuwt)! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *