Elektriciteit? Check!

Gang, Kelder, Leefkeuken, Toilet, Woonkamer

Tijd om die eerste grote horde van ons lijstje af te kunnen vinken als “helemaal en echt helemaal klaar en opgeruimd”!

We gooien ons op de laatste kabels voor elektriciteit die we moeten leggen voor ze PUR kunnen komen spuiten. En zetten ons daarna aan het werk om van de chaotische hoop kabels die over liggen te liggen en hangen te bengelen een nette boel te maken. Bam. Zo gepiept – viel al bij al bekeken goed mee, dat zelf elektriciteit leggen… Nu maar hopen dat we niets verkeerds hebben gedaan 😉

We stoten terwijl we bezig zijn ook wel op een verborgen waterbron… Er staat water in onze leidingen waar op dit moment eigenlijk helemaal geen water zou mogen zijn. We vrezen dus dat ons avontuur met overbodig water nog niet echt is afgelopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *