Ons huis vs water: 0-2

The Money Pit

Sinds deze avond hebben we een nieuwe, favoriete manier om gewone weekavonden mee door te brengen: pompen!

We hadden de laatste tijd onze twee putten (regen- en beerput) al een aantal keer leeg getrokken, want die kanjers lopen wel vol met water maar kunnen nog nergens leeglopen. Op deze niet zo droge week gingen we snel eens kijken hoe vol de putten al terug zaten.

Nokvol blijkbaar. En deze keer liep het overtollige water niet langs het raam het huis binnen, maar langs de wachtbuizen voor de waterleidingen de kelder in. Die buizen roepen duidelijk om een afsluitdop. En onze putten om een permanentere oplossing om niet over te lopen. Maar voorlopig zit er niets anders op dan regelmatig te komen pompen…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *