Ons huis vs water: 2 – 2

Badkamer, Leefkeuken, The Money Pit, Toilet

Tijd om in de wedstrijd tegen het ongewenste water de score te effenen! We zijn dat pompen stilletjes aan beu…

Eerste doelpunt: de wachtleidingen – die onder de beton door de kelder in lopen – in gebruik nemen. Want zonder inhoud en afsluitdop liep het water gewoon langs daar naar binnen. Een beetje graven, buizen steken, verbindingen maken en dabben in de modder dus!

Tweede doelpunt: het dichtsmeren van de scheurtjes in de keldermuur. Het grondwater staat ferm onder druk. Onze oplossing is dus tijdelijk en niet zo elegant, maar wel effectief. En eens in de zomer het grondwaterpeil wat zakt gaan we voor een meer permanente oplossing.

Rico kwam ondertussen ook onze beide putten aansluiten, dus die kunnen ook niet meer overstromen. Ons huis is weer droog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *