Level up – game paused

Badkamer, Gang, Leefkeuken

Het eerste verdiep, we hadden wat schrik om er aan te beginnen. Het leek ons geen evidente klus om te klaren – en toegegeven, we hebben er deze week meer dan een dag tijd aan besteed om uitgedacht te krijgen hoe we al die technieken (voor de badkamer en vanuit de berging) via de houten vloer en de valse muurtjes op hun plek zouden krijgen. Veel denken, telefoontjes naar Sack om ideeën af te toetsen en nog meer denken resulteerden wel in een plan!

Een plan waarvoor we stukje bij beetje de planken uit de vloer haalden tot op het punt dat we toch maar onze schrijnwerker hebben gebeld om eens te komen kijken. De vloerbalken leken ons wat ver uit een te liggen, en in de hoeken twijfelden we over de stevigheid. Soms is het balen om gelijk te hebben… de vloerconstructie heeft inderdaad nood aan versteviging (zeker omdat de badkamer daar moet komen). 

Na het ophangen van onze ventilatie-unit was het dus gedaan met de pret boven. Vloer er helemaal uit en wachten op nieuwe, extra vloerbalken. Die lading buizen voor onze cv-ketel die we speciaal in Temse zijn gaan halen om niet vast te lopen met onze planning, kunnen bij nader inzien dus toch nog even stof liggen te vergaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *