Nooit meer koude voetjes

Hal, Leefkeuken, Toilet, Woonkamer

Het moest en het zou er komen, vloerverwarming. Want met stip om mijn lijstje met dingen waar ik een hekel aan heb: koude voeten. Volgens de vrienden van Sack ook super haalbaar, met een weekend werken zou het er in kunnen liggen. Dus beginnen we met volle goesting aan de voorbereidingen, terwijl we ook nog even de ketel ophangen (die doos stond ferm in de weg).

De vrienden van Sack hadden gelijk. Het is pittig werk (zware rollen buis sjouwen en veel bukken), maar het gaat vooruit. En verbazingwekkend snel hebben we overal vloerverwarming liggen…. 700 meter buis om onze gelijkvloers te verwarmen.

Nooit meer koude voetjes!

En daarna, even genieten van onze tuin nu het zonnetje weer schijnt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *