Flap flap flap, wij hebben chape!

Hal, Leefkeuken, Toilet, Woonkamer

Op flap één lag er pur. Op flap twee lag er vloerverwarming. En op flap drie lag er chape! Zo snel kan het gaan, flap flap flap – en we hebben chape.

Het was een spannend moment, we hadden geen weken de tijd om na te kijken of te denken of alles voor onze vloerverwarming in orde was. En op een paar uur tijd toveren deze werkmannen een perfect egale chape in ons huis, met vezel-glinsteringen in.

Na drie dagen door de ramen piepen en wachten mochten we er dan eindelijk op lopen om eens te gaan kijken naar onze prachtige chape. Nu nog negen weken laten uitdrogen – dat geeft ons tijd om verder te werken aan het eerste verdiep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *