Hallo slaapkamermuur

Slaapkamer

Het is zo ver, we zetten het einde van een tijdperk in! Vanaf nu moeten we op sommige plaatsen in ons huis weer voorzichtig zijn. Niet tegen de muur stoten, geen tekeningen of schetsen meer maken op de muur, opletten als we dingen weg zetten…. want we hebben een mooie, gladde slaapkamermuur!

Eens alles klaar stond ging het – met de hulp van de papa’s – snel vooruit. Gyproc plaat op maat snijden, plaat vastzetten en hop naar de volgende plaat. Op dag twee konden we de stelling al ineen zetten voor de platen van ons plafond. En nu staan ze er allemaal in, buiten op die twee plekjes waar we stiekem nog iets moeten fiksen (afvoer van de dampkap en de gordijnrails). Nu kan het plamuren beginnen zeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *