Ons dak is af!

The Money Pit

Geen spectaculaire beelden, geen spectaculair werk – maar we sprongen een gat in de lucht van blijheid toen we vandaag langs de werf reden!

Onze dakwerkers zijn blijkbaar komen werken en hebben de dakranden en de laatste schoorstenen geïnstalleerd. We waren er al zo lang op aan het wachten en hadden ook helemaal niet verwacht dat ze langs zouden komen, dus ons geluk kan even niet op. Ons dak is nu helemaal in orde! Dat wilt zeggen dat we de leidingen eindelijk kunnen aansluiten naar buiten. En dat wilt ook zeggen dat we onze slaapkamer eindelijk kunnen afwerken.

Alleen jammer dat ze onze ladder mee naar huis hebben genomen. Alweer. We zullen dus toch nog even aan hun arm moeten trekken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *