Het grote gyproc-weekend

Leefkeuken, Slaapkamer, Woonkamer

Onze bezetter stuurde vrijdag een berichtje dat hij er maandag aan gaat beginnen. Dus is het dit weekend even alle hens aan dek om al de Gyproc beneden geplaatst te krijgen! Dat kan mijnheer de bezetter de hoeken van de te bezette muren en de Gyproc muren afwerken en moeten wij dat k**jobke niet doen. Dus gaan we er voor!

De muur in de woonkamer hullen we in prachtige roze – brandvertragende  – Gyproc. We vinden het echt waar super schoon, misschien houden we die muur wel gewoon zo. Om de plafond te steken hebben we hulp ingeroepen van extra werkvolk (merci Patrick en Dirk!) en een girafliftje. Beste idee ooit, zo gaat het vooruit en zit niet iedereen met een verschot in de rug op het einde van de dag… én gaat het vlot genoeg vooruit om ook nog de muur van de keuken te doen, de kader van de deur in de slaapkamer te steken en de voortuin te ‘snoeien’. Al komt snoeien deze keer neer op ineens het uitdoen van het boompje…. En ondertussen halen we boven kasten uiteen om ze rechtop terug ineen te zetten en komt er beetje bij beetje een slaapkamer tevoorschijn. Op de kop toe haalt Mama ook nog een onverwachte appel-oogst uit de tuin. Dit was een goed weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *