De grote dag

Huis, The Money Pit

Na echt eeuwen is het eindelijk zover! De grote dag is aangebroken!! Wij zijn officieel verhuisd!!! En ja het is met veel uitroeptekens want we zijn dolgelukkig!!!!

Niet dat ons huis echt af of redelijk bewoonbaar is. We hadden een standaard voor ogen die we wilden halen voor we verhuisden. En die standaard daalde steeds meer en meer hoe langer de tijd voorbij ging. Wie heeft er immers stromend water, elektriciteit, verwarming of deuren nodig? Dus toen we vorige week een wc-pot ophingen waren we er klaar voor! En misschien ook wel omdat de deadline voor onze administratie gevaarlijk dichtbij begon te komen (dankjewel voor dat prachtige systeem lieve overheid).

Maar bon, we hebben een wc (min of meer), een keuken (min of meer), een slaapkamer (die ziet er al echt wel goed uit), een werkruimte (jep – we gaan nog wel wat moeten verbouwen) en een fles om te klinken! Meer moet een mens toch niet hebben?

2 gedachtes over “De grote dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *