Operatie badkamer: de voorbereiding

Badkamer

Wegens nog niet aanwezig en wel heel hard gewenst in ons eigen huis, starten we met ‘Operatie badkamer’. Die lege ruimte vol met buizen op het eerste verdiep zien we zo snel als mogelijk transformeren naar een bruikbare badkamer. Dus leggen we onszelf ook een deadline of twee op: de installatie van bad en douche en het plaatsen van de vloer liggen vast.

We weten wel wat te doen dus de komende weken. Beginnen bij het begin: we duiken in de metalstuds en osb, en na een paar dagen werken verschijnen er muren en begint onze badkamer zich stilletjes aan af te tekenen. We verstevigen de plaats waar bad en douche zullen komen en installeren het eerste kraanwerk, want installatie van bad en douche wilt ook zeggen dat ze onze ketel komen opstarten en dan moet er iets aan het einde van elke waterleiding hangen om fonteintjes te voorkomen. En daarmee zijn we klaar voor de eerste deadline.

En voor wie het zich afvraagt: er is iets mis met de camera van Thomas zijn telefoon. Dus ofwel zijn de foto’s wazig, ofwel zijn in selfie-stand getrokken en zie je zo nog wat arm of hoofd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *