Operatie badkamer: de verdere voorbereiding

Badkamer

Maandag 22 oktober komt Vloermans. Vloermans gaat onze gietvloer in de achterbouw leggen, doet de vloer in de badkamer en neemt ineens de wandafwerking in de badkamer mee ook. Deadline twee is in zicht! En het is een stevige, want tegen dan moet de badkamer dus eigenlijk zo goed als klaar zijn. 

Dus vliegen we er twee weken stevig in. We zetten om te beginnen de laatste badkamermuren recht. Inclusief zeep-bakje voor in onze douche – fancy shmancy. De gyproc plafond en muren moeten er ook in, geen pretje met die grote en zware platen in de kleine en hoekige ruimte… Met behulp van de bovenfrees van onze buurman volgt daarna de badomkasting mét toegangsluikje om nog aan de afvoer te kunnen. Voeg daar nog fermacel vloerplaten aan toe, en het geraamte van onze badkamer staat.

Met nog een week te gaan moet alles in de badkamer nog super glad geplamuurd worden. Dat is dus even met elke avond doorwerken, en super dankbaar zijn voor de hulptroepen die komen aandraven! We plamuren de ziel uit ons lijf, en installeren ondertussen ook wat stopcontacten, schakelaars en lichtpunten. Et voilla, na de grote opruim zondag ziet alles er picobello uit voor onze vloermans!

Die pompoen die papa vast heeft komt trouwens uit onze boom. Jep. Pompoen op 3 meter hoogte, dat is onze unieke kweekmanier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *