Plamuren; onze favoriete bezigheid

Badkamer, Leefkeuken, The Money Pit

Stiekem was het plan om eerst de keuken af te plamuren en te schilderen voor vloermans kwam. Dat plan is faliekant mislukt. Dus moeten we nu onze mooie vloer alweer helemaal afdekken zonder dat we er echt al van hebben kunnen genieten. Want het plamuurmes wacht…

Het is echt een grote berg waar we tegen op kijken. Plamuren is niet zo fijn: het vraagt heel – heel – heel veel tijd en je ziet eigenlijk niet echt dat je vooruitgang aan het maken bent tot het echt klaar is. En een plafond plamuren is nog eens tien keer zo erg. En de hoeken tussen de plafond en de muren… de hel! We zijn dus momenteel echt héél blij met ons gigantisch oppervlakte plafond in de keuken. En dan die klets in de badkamer er ook nog bij… Om er zo snel mogelijk van af te zijn doen we (echt uit volle goesting) elke avond een stuk door. Ondanks dat ziet het er naar uit dat we hier de komende weken nog wel even zoet mee zijn… Al en geluk kunnen we tussendoor ook nog wat prutsen aan de elektriciteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *