Verf en licht

Badkamer, The Money Pit

Soms komt genialiteit pas laat naar boven. Na dé tip van het jaar van mede-bouwers (dikke dikke merci!) fikst Thomas een redelijk-niet-oke-voor-de-keuring-maar-perfect-veilig-voor-nu constructie aan onze meterkast en tadaaaa: licht in huis! Je kan je niet inbeelden hoe handig dat is. En hoewel het nog niet overal is, en het met één knop alles uit of alles aan is – scheelt het ons toch al enorm. Niet meer met een zaklamp op zoek moeten naar de schroevendraaier, of de werflamp twintig keer per avond moeten verzetten. Waaròm wisten we dit niet al een paar maand vroeger?

Nog voor er overal licht in huis was, was de badkamer ook (ein-de-lijk) helemaal geplamuurd en geschuurd. En konden we dus onze tweede kamer in huis schilderen! Dag groene wanden, hallo witte badkamer. Nog een paar kleine dingen fiksen en we kunnen de badkamer gebruiksklaar verklaren! (Nog niet af he, maar ‘gebruiksklaar’. Daar ligt onze lat momenteel :D)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *