De plaat

Kelder, The Money Pit, Woonkamer

Er staat weer een grote dag op de planning: binnenkort (heel binnenkort: overmorgen al!) komen ze onze zekeringskast installeren. En hoewel we daar enorm naar uitkijken weten we ondertussen ook dat er geen groot moment is zonder ook een grote berg werk die dan wel écht tegen dat moment in orde moet zijn is. Joepie – deadline!

En zo komt het dus dat we op een doordeweekse woensdag druk in de weer zijn. Want we moeten de muur waar de kast tegen komt nog wat voorbereiden. Kabels uit de weg halen, stroom gaan lenen bij de buren (want we zetten de plomb nu wel echt helemaaaaaal af en we willen nog wel licht en verwarming), oude kasten losmaken en verwijderen, paar chemische ankers plaatsen, plaat op maat zagen, plaat vastmaken en klaarzo! Tussendoor vinden we zelfs nog tijd om de vensterbanken van de woonkamer te plaatsen. Hupla – deadline = check.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *