Licht in de duisternis

Badkamer, Kelder, The Money Pit

Deadline gehaald. Vrijdag 21 december gaat bij ons de geschiedenis in als de dag waarop er licht kwam in de duisternis. Redelijk letterlijk te nemen en oh zo handig! Schakelaars die werken! Stopcontacten die werken! Geen verlengdraden meer doorheen heel het huis, geen werflampen meer nodig, geen gedoe met kiezen waar er licht is en de ijskast even uittrekken als we de waterkoker willen opzetten. We hebben gewoon werkende elektriciteit! En alles in orde, vanaf de eerste keer… oef 😉 (altijd een beetje een spannend momentje…)

En om niet heel de tijd op die vriendelijke jongen zijn vingers te staan kijken plamuur ik verder terwijl de heren boven in de badkamer voor de volgende upgrade zorgen: het blad en onze waskommen. Redelijk banaal op het eerste zicht, maar dat betekent voor ons wél dat we gewoon boven onze tanden kunnen poetsen en dat niet meer moeten doen in het wasbakje in de berging. We gaan vandaag van kamperen op een werf echt wel naar wonen in een huis (waar nog stevig in gewerkt wordt)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *