Decemberdagen

Leefkeuken, Woonkamer

In december zijn de dagen kort en de nachten lang. Maar niet als je aan het verbouwen bent en graag voor nieuwjaar in je eigen zetel in je eigen woonkamer wilt zitten. Dan zijn de korte dagen toch lang, uit noodzaak. Zo was de kans heel groot dat als je op een doordeweekse decemberdag ons huis passeerde, je na de kantooruren toch iemand kon treffen die stond te plamuren of te schuren of te schilderen of de parket in te oliën of op te kuisen. Vaak met twee, en regelmatig zelfs alleen. Onze wilskracht om vooruit te raken deze maand was héél groot… 🙂

Net op de valreep stond papa op 24 december met een kerstboom aan onze deur – Kerst vieren in huis zit er dit jaar net niet meer in, maar de Kerstige sfeer hebben we in ieder geval dan toch binnen kunnen halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *