Overal dozen

Leefkeuken, The Money Pit

1 Ikea-camion +
2 Super-sterke-en-vriendelijke mannen +
3 Mensen die er wat op staan te kijken =
6 Lopende meter stapels dozen…

Dat het veel dozen gingen zijn wisten we, maar nu we ze zien liggen komt het besef dat het een hele klus gaat zijn om al die stukken in elkaar te steken!

Om zo veel mogelijk keuken in 1 weekend te kunnen plaatsen, zetten we ons aan de voorbereidingen: de laatste laag verf gaat tegen de muur, we sorteren alle dozen en labelen er op los en de wc beneden krijgt eindelijke een deur 🙂

Naast de keuken-mannen krijgen we ook nog bezoek van Sack-man die onze verluchting opstart (fijn maar in een huis zonder deuren nog niet echt zo noodzakelijk) en van telenet-man (super fijn in een huis waar je bijna geen ontvangst hebt!). Nu moeten we niet meer op straat gaan staan om iets op te zoeken op het internet. Wifi ahoi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *