Keuken puzzelen: dag 2 & 3

Leefkeuken

Na een dag met grote troepen keuken puzzelen en ineen zetten werken we zondag met kleinere getallen verder. We kunnen de plaatsing van het keukeneiland al zo goed mogelijk voorbereiden, maar om echt te kunnen starten is het nog wachten op de levering van ons fornuis. Dat ding is nogal loodzwaar en willen we dus eerst plaatsen voor we er overal kasten rond beginnen leggen. Lijkt ons de slimste optie. En hoewel het echt kriebelt om verder te doen, we houden ons dus nog even in.

Wat ons niet altijd is gelukt kwam deze keer wel mooi uit, maandag na ons eerste keukenweekend staat het fornuis ingepakt en al te blinken op onze vloer. Timing = on point!

Zo kunnen we een week later al aan keukendag 3 beginnen. Eilandkasten plaatsen blijkt een grotere uitdaging te zijn dan muurkasten plaatsen – zeker om alles parallel en recht te krijgen. Maar ook dit vlot en op een late avond kunnen we de hulptroepen inroepen om ons werkblad op zijn plaats te krijgen. Tadaaa – keukeneiland! Nu de afwerking nog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *