Keuken puzzelen: dag 4, 5 en 6

Leefkeuken

Zoals dat gaat bij verbouwingen duren de laatste loodjes het langst. ‘Nu de afwerking nog’ vraagt wel echt z’n tijd!

Een kleine 200 vijzen later en we zien de vloer van onze woonkamer terug, al onze schuiven hebben een plaatjse gevonden. Een paar uur passen en meten later en het boekenrekje in het eiland is in orde. En nu we kasten hebben om te vullen halen we onze eerste lading (zeeeer stoffige) keukenspullen weer van zolder.

Geen pretje om de dozen uit te laden en alles af te wassen, wel een pretje om ein-de-lijk in onze eigen keuken, met onze eigen spullen, te kunnen koken!

Een paar dagen later stuurt Thomas nog wat wazige foto’s door: de zijkanten van het eiland zijn geplaatst, onze microgolfoven is weer boven gekomen en – klein vreugdesprongetje – we hebben een ijskast. Hoe handig is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *