Project trap

Gang, Hal

Sinds we een paar weken geleden ontdekte dat er onder onze lelijke trap best nog wel mooi hout zit te wachten, staan we te springen dat naar boven te brengen! Een nieuwe trap steken zal nog een paar jaar op zich moeten laten wachten, en liever een mooie houten trap in tussentijd dan een lelijk zwart/wit/vuil/afgeleefd gedrocht. Dus start vandaag: project trap.

Stap 1: spotjes installeren in de hal. Opbouw en geen inbouw want we hebben het plafond geïsoleerd en er toen niet aan gedacht vrije ruimte voor de spotjes te voorzien. Et voila, ziet er ineens vijfhonderd keer beter uit!

Stap 2: de eerste laag schuurwerken aan de trap, met het grof geschut. Dankzij super-duper-schuurmachien dat we van papa kunnen lenen is het nog wel steeds stevig werken, maar man – wat een verschil al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *