We temmen de wildernis – pt.1

Tuin

Dag 1

Haagschaar, takkenschaar, snoeischaar, tuinhandschoenen, ladder, schop, riek, bladrijf, paardenbloem-uitdoen-ding, bosmaaier, kruiwagen x2, tuinhandschoenen, bladblazer + container: we hebben een hele uitrusting bijeen om aan ons avontuur te beginnen.

Ideaal tuinwerkdag-weer op dag 1, en met ons drietjes krijgen we de container al half vol met snoeiafval (zo ziet het er toch al uit) en raken we al door: deel 2 ‘het cirkeltje’ en deel 3 ‘de vlindertuin’. Deel 1 ‘tuin aan het huis’ hebben we nog even gelaten voor wat het is…

Dag 2

Minder ideaal weer op dag 2, regen regen regen. Maar we hebben een kettingzaag gehuurd vandaag dus the show must go on. We werken niet deel per deel maar gaan met de grove borstel van vooraan tot achteraan. De lage en in de weg hangende takken gaan van de bomen en in deel 5 ‘moestuin’, deel 6 ‘speelhoek’ en deel 7 ‘polyvalent grasveld’ sneuvelen een heel aantal exotische uit de kluit gewassen struiken. Plaats voor mooier, beter en inheemser groen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *