We temmen de wildernis – pt.3

Tuin

Dag 4

Dag 4 brengt hitte met zich mee. Of dat beter is dan de regen van het vorige tuinweekend, daar zijn we nog niet uit… We zweten ons kapot, alles gaat op het gemakske, en de kan water is in geen tijd leeg.

Dag 4 brengt vooral ook opruimen met zich mee. Al die takken en struiken die we hebben gesnoeid moeten nog op de container raken of door de hakselaar gehaald worden. De grote stukken beginnen al een mooie stapel te worden voor ons projectje morgen. Team opruim werkt zich stilletjes aan een weg naar achteren toe, en Thomas leeft zich uit op het weghalen van een oude schutting.

Dag 5

De laatste dag van deze tuinmarathon, met extra veel helpende handen en een extra portie zon!

Team opruim is gisteren tot aan deel 6 ‘speelhoek’ geraakt, vandaag dus nog deel 7 ‘polyvalent grasveld’ – tot op heden nog het netelveld met oude serre helaas… De perfecte klus voor een overmoedige mama en papa! Ondertussen ontstaat er tussen de vlindertuin en het kippenparadijs vandaag ons eerste eigen projectje: een takkenwal mét egelhuisje. En komen we er ook toe om deel 1 ‘tuin aan het huis’ onder handen te nemen.

En tegen dat bij ons de fut helemaal op en uitgezweet is, arriveert er nog verse versterking en raken we helemaal bijna tot aan het einde van onze tuin. Container gevuld – bbq aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *