In de hoogte

Gang

Dit najaar zijn onze verbouw-prioriteiten: het huis winter én baby-proef maken. Of toch zo ver mogelijk… Grootste obstakel om te overwinnen: het afwerken van de traphal. Dat is zowel op vlak van isoleren en op vlak van veiligheid nog een grote (en zeer hoge – en dat mag je letterlijk nemen) stap om te zetten!

Dus team De Peuter denkt en onderzoekt en denkt na hoe dat aan te pakken. Even later verschijnt er een eigengemaakte, maar best wel oké – veilige constructie om aan het plafond boven de trap te raken en daarna vlot het werk. Want latjes ophangen, isoleren en gyproc steken – dat is ondertussen geen uitdaging meer… Ik super blij, want de grote gyproc-plaat die al maanden in de weg staat in de keuken krijgt een plekje en is eindelijk uit de weg 🙂

Horde 1 genomen, nu nog verder afwerken en dan op zoek naar een constructie om hetzelfde te doen in onze vide. Dat is nog een paar meter hoogte meer om te overbruggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *